Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bryce Canyon

24. 9. 2014

Hned po ránu jsme se vydali na ranní procházku v Capitol Reef, kde jsme našli hned kousek od našeho bydlení asi 1 a půl kilometrový trail k Hickman's Bridge. Musím říct, že oběma nám to velice prospělo a zase jsme viděli o kus víc!

 

Následovala asi dvouhodinová cesta do naší další cílové stanice - Bryce Canyon. Možná si někdo bude klepat na čelo, ale Bryce Canyon mě dostal daleko víc než Grand Canyon. Jak řekl Danek - Grand Canyon je krásný pro svou ohromnou rozlohu a zbarvení skal, ale Bryce Canyon je krásný vším. Ani nevím jak Vám to vše popsat, možná bude stačit fotodokumentace... Nicméně vydali jsme se na menší okruh, zvládli jsme vyšplhat k Inspiration Point a počkali si na Sunset. Pobyt zde nám možná jen trochu kazili velké skupiny Francouzů, kteří nezavřou pusu....

 

A tak připravujeme náš další cíl - Zion a večer Vegas Baby!!! Z.

 

D: já k tomu dnešnímu dni nemám co říct - kdo mě zná a uvidí fotky pochopí!!! Jen k ránu jednu větu - ráno zbystřily mé kočíčí uši a správně - u hotelu žila moc pěkná čtyřnohá kočka, která hned skončila u mne a pěkně si povrněla :) Kdo mě zná, pochopí!!! :)

 

Dnešek moc pěkný, zítra nás čeká návrat z tiché, pusté a nádherné přírody do víru velkoměst! :)

 

Náhledy fotografií ze složky Bryce Canyon

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Krásné

Renáta,24. 9. 2014 21:07

Zdravím DOBRODRUZI,
moc krásné, úchvatné, nezapomenutelné zážitky. Tady počasí nic moc, tak užívejte sluníčka a teplíčka co to dá. Hlavně se opatrujte pa pa Renata, táta, Péťa, děda

Já to věděla!

Jitka Merzova,24. 9. 2014 16:08

Já jsem to tušila, že vás Bryce Canyon taky chytne.To se fakt jen tak nevidí.Už se těším na fotky, to bude zase nádherné vzpomínání.
Tady nic nového.Ale zase není tak zle,odpo svítí sluníčko.Pravda, není nejtepleji, ale aspoň neprší. Zvěř domácí už má taky absťák, točí se mi pořád kolem nohou, vyhazují se navzájem z klína.Nestačím drbat.Už aby tady těch klínů a drbacích rukou bylo víc.
Ale oni to ještě přežijí, kvůli nim domů nespěchejte.A užívejte. Pozor na ten hazard a Údolí smrti!
Pac a pusu J.J.M.P.F.

Super jůesej

Chroust,24. 9. 2014 10:19

Už to ani nebudu sledovat, žere mě to: tady kosa, vopruz v práci, z fotek mě svrbí, bledneme závistí. Máte nádhernou svatební cestu, čili hlavně pomalu a nespěchejte zpátky!