Jdi na obsah Jdi na menu
 


San Francisco No. 1

30. 9. 2014

Dnes jsme se víceméně drželi na okraji San Francisca. Navštívili jsme Golden Gate park, který skrývá pěkná hřiště (včetně golfového :), jezýrka, botanickou zahradu, japonskou zahradu a spoustu příjemných cestiček. Neminula nás ani zastávka na pobřeží, ale žádné koupání se zde nekoná - místní podmínky a otevřený oceán k tomu moc nepobízí...

 

Nezapomněli jsme samozřejmě na jednu z největších dominant San Franciska a to na Golden Gate Bridge. Projeli jsme si ho, zastavili se na několika vyhlídkách, které nám dopřály též výhled na Alkatraz a Downtown.

 

Cestování po San Franciscu nic moc.... zácpy, příliš rychlí řidiči a hlavně strašné dálky. Než jsme se vrátili do našeho hotýlku, museli jsme ujet dlouhých 70 kilometrů.

 

No to je dnes vše....zítra nás čeká centrum San Francisca. Tak zase zítra a už s naší poslední zprávou.... Z, 

 

Daniel: Poslední přesun proběhl bez větších obtíží, v hotelu nás ubytovali dříve než byl čekin, což jsme uvítali, že jsme nemuseli tahat se sebou všechny věci...Park a most a alkatraz a výhled na město, paráda...cestování je tu fakt hrůza...

 

Až vám bude někdo někdy povídat, že je cestování v autě po Americe bezpečné a všichni jezdí dle předpisů - nevěřte mu...jen velký blázinec, kamiony v levém pruhu, k tomu v pravém vedle vás auto, co sotva jede a drží pohromadě jen díky pásce zvané ducktape atd... :) Ale musim říct, že cestování mimo dálnici v uličkách SF je nádherné, malé baráčky, různě barevné, silnice se klikatí...prostě pajáda :)

 

Zítra poslední zpráva s fotkama, pak už maximálně krátké vstupy z cesty domů...takže ofiko zítra poslední den ;)

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky San Francisco No. 1

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Blood Exigency : Blood require table

AFefsetego,11. 10. 2018 12:26

Poids est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre coeur bat, il pompe le sang par de vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-generique-5mg/

Momentous Blood Urging - Hypertension

AFefsetego,27. 9. 2018 3:31

Compression est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre coeur bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-libido/

Domov volá

Renáta,30. 9. 2014 17:21

Zdravím DOBRODRUZI,
tak zítra hurá dom. Už se na Vás těšíme. Načerpejte poslední zážitky v USA a opatrujte se. Pa pa pa Renata, táta, Péťa, děda

Konečná

Jitka Merzova,30. 9. 2014 16:09

Moji milí, gratuluji k dosažení cíle - S.F. Ještě se tam pěkně porozhlédněte a začněte balit.Dnes na velkém stromě u Rissů schůzují ptáčci před odletem,štěbetají na celý Kopec. Tak je načase se taky pohoufit a odletět do jiných krajů. Vždyť tady je taky pěkně.A navíc se tu na vás těšíme.Krásný poslední den, užijte si ho.Tenkrát na nábřeží v centru byl stánek s Corn Dogy a paní nám je nechtěla dát neupečené s sebou do letadla pro našeho nejmladšího. Tak si ho tam teď můžete třeba dát v reálu.Pac a pusu J.J.M.P.F.
P.S. Ještě stihnete zítra číst odpověď?