Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tucson

20. 9. 2014

Dnešní den byl ve znamení cestování. Celý den jsme víceméně proseděli v autě a Danek to jako jediný možný řidič odskákal. Řidit nemohu, jelikož jsem mladší 25 let. Ona by to nebyla až taková překážka, ale jako visitor driver mladší 25 let si to musím pěkně zaplatit a to by náš rozpočet asi neustál. Ale teď k dnešním zajímavostem....

 

Mimo krásných přírodních scenérií, které nám cesta nabízela, jsme navštívili maličké městečko Ajo. Abych řekla pravdu chcíp tu pes, ale přeci jen jsme zde pořídili nějaké jídlo a adaptér, protože můj muž, hlava zapomnětlivá, ho nechal v Yumě. Mimo jiné jsme si dopřáli výhled do místního měděného dolu a pokračovali jsme směr Tucson.

 

V Tucsonu nás čekalo příjmené ubytování s upravovaným parkem a bazénem, kam také vedli naše první cesty. V místním open air lobby baru se zrovna připravovala nějaké velká párty, ale zřejmě pro uzavřenou společnost... No a protože jsme z cest hladoví a krmení se tousty nás už přestalo bavit, vydali jsme se do centra na pravý americký hamburger. Řeknu Vám, kam se hrabou fastfoody a české rádoby americké restaurace. V příjemném prostředí místní "haburgrárny" jsme se do syta najedli a vydali se na příjemnou noční procházku pátkem žijícím centrem Tucsona. 

 

A tak si teď hovíme na hotelovém pokoji a plánujeme tu naši další cestu.....

Z.

 

Dan:

Dnes k tomu mám jedinou poznámku - cestování, jak včera, nuda, nuda, rovina, rovina, nuda a rovina...jinak hambáč vynikající...stále se ani nemohou hnout, jak jsem přežranej :)

 

Mrkněte na fota ;)

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Tucson

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Sobotní pozdrav

Jitka Merzova,20. 9. 2014 19:06

Ahoj líbankáři,koukám, že o vedlejší zážitky nebude nouze.Jídlem počínaje a zapomenutými věcmi konče.Dnes máte v plánu dost zastávek a akcí, tak se držte. My byli dnes s Jackem taky na výletě - sice jen v Jizerkách, ale bylo tam taky pěkně.Taky tu byl na oběd Martin s dětmi, moc vás zdraví.
Pěkné další zážitky přejí J.J.M.P.F.

americký hambáč

Renáta ,20. 9. 2014 13:31

Zdravím DOBRODRUZI,
valím oči na ten hamburger :-). Ochutnat ho je skorem povinností každého turisty, který vycestoval do USA. Hlavně, že chutnal :-) :-) :-). Ubytování je celkem slušné jak je vidno na fotografii. Tak se opatrujte a hurá vstříc dalším dobrodružstvím. Pa pa pa Renata + táta, Péťa, děda
( a nezapomínejte své osobní věci po hotelech :-) :-) :-))